Back to All Events

ZAGREB • SFERAKON • NAJAVA 'SFENARISTIČKE' RADIONICE

  • FER 3 Unska ulica Zagreb, Grad Zagreb, 10000 Croatia (map)

Žulja te ideja i želiš napisati scenarij za SF seriju, ali ne znaš kako se scenarij uopće piše, koliko vremena će ti uzeti i kakvog to sve skupa smisla ima?

Na ova filozovska pitanja sasvim konkretan odgovor te očekuje u nedjelju, 14. svibnja 2017., u 15 sati, na Danima znanstvene fantastike SFerakon 2017 koji se tradicionalno održava na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Unska 3 u Zagrebu. Ulaz je slobodan uz konvencijsku ulaznicu.

Na polusatnom predstavljanju doznat ćeš što možeš očekivati od drugog izdanja SFerine radionice pisanja TV scenarija u žanru znanstvene fantastike. Sama radionica počinje zadnjeg utorka u rujnu 2017., u prostorijama Društva za znanstvenu fantstiku SFera, IV. Podbrežje 5, Zagreb, a pripremni dio već od početka lipnja. Vodit će ju scenaristica Irena Krčelić.

Zašto pripremni dio? Kako se priključiti? Kakav program te očekuje i koliko ćeš znoja proliti nad klimavim tipkama ili diktirajući mobitelu? Što ako ne živiš u Zagrebu, a baš želiš sudjelovati? Kakvi su bili rezultati prethodne radionice? Što kažu oni koji su na njoj sudjelovali?

Sve to, a i više, doznaj na predstavljanju drugog izdanja SFenarističke radionice pod motom: «Prva je bila dobra, ali možemo mi to i bolje!»