Back to All Events

ZAGREB • SCENARISTIČKA GLEDAONICA: The End of The F***ing World (3)

  • Impact Hub 70E Vlaška ulica Zagreb, 10000 Croatia (map)
Clive_Koch's_Corpse_The_End_of_the_Fucking_World.jpg

THE END OF THE F****** WORLD

Well then, respect me changing my mind and fuck off please

Ove subote na rasporedu je treća epizoda britanske serije The End of the F***ing World koju prema stripu Charlesa Forsmana scenaristički potpisuje Charlotte Covell.

ŠTO RADIMO OVE SUBOTE?

Ponovno gledamo prvu scenu prve epizode The End od the F*** World i uokvirujemo se njezinim obećanjem - da se radi o tinejdžeru Jamesu koji misli da je psihopat i koji bi želio ubiti nešto veće od mačke, što će u konačnici rezultirati s ne jednim, već dva mrtva tijela, od kojih će jedno biti Jamesovo.

Prisjetit ćemo se strukture prve i druge epizode kroz glavne točke zapleta.

Zatim na temelju ovih pet fotografija smišljamo radnju treće epizode i sastavljamo križaljke. Svatko radi svoju, a tko se prvi put susreće s križaljkom.., pa, ono, radi se samo o sukobima junaka, poslaganim vodoravno i okomito na papiru.

Na koncu gledamo epizodu da vidimo što smo sve točno predvidjeli. Osnovnu strukturu ne bi trebalo biti teško pogoditi, pa ćemo se fokusirati na smišljanje što više različitih rješenja.

Ostane li vremena, nastavljamo razgovor o svim onim brutalnim stvarima - kome, kada i kakav scenarij treba. Ove sezone samo krvavo!

Lokacija gledaonice je Impact Hub, Vlaška 70E u Zagrebu, krećemo u 17 sati, stoga dođite nešto ranije da se na miru smjestite!

Sav materijal čeka vas na licu mjesta, a kako gledaonica može primiti do 10 osoba, klik i rezervirajte fotelju.

Program gledaonice je osmislila i vodi Irena Krčelić.