Back to All Events

ZAGREB • REPRIZA! • STRUJNI KRUG KAO MODNI DODATAK

Voliš kreativne i šašave modne dodatke? Dođi u Tehnički muzej i okušaj se u izradi jednostavnih, a efektnih ukrasa od blinkajućih LED dioda.

Irena Krčelić Radionica Strujni krug kao modni dodatak Tehnički muzej 2017

Dosadili su ti školski praznici i želiš raditi nešto skroz šašavo? Đođi u četvrtak, 11. siječnja, u 14 sati u Tehnički muzej, Savska cesta 18 u Zagrebu i sudjeluj u jednosatnoj radionici elektroničkih modnih ukrasa.

Radionica može primiti do deset sudionika (starijih od 12 godina) i zato se obavezno predbilježi na email kosjenka.laszlo.klemar@tmnt.hr ili nazovi na broj 01/4881-643 ili pošalji SMS na 091 573-0082 da si osiguraš mjesto.

NAPOMENA: Radionica je popunjena!

Ulaz je besplatan, materijal ćeš dobiti na licu mjesta, no slobodno ponesi staru majicu, torbicu spremnu za otpis ili kojekakve ukrase koje ti neće biti žao demontirati.

Očekuje te opuštena, kreativna igra sa strujnim krugovima, pri čemu nema veze ako jedva znaš zašiti gumb, tehnički ti nikad nije išao od ruke, a satove fizike zbilja ne možeš uvrstiti na listu omiljenih. Važna je samo radoznalost i želja da isprobaš nešto novo.

Koristit ćemo nezahtjevne kompomente: LED diode, gumbić baterije, provodljiv konac, provodljivu boju i slične zezalice, pa eksperimentirajući s njima otkriti na koje sve načine možemo ugraditi LED diode u odjevni predmet, a da svijetle i blinkaju.

Radionicu je osmislila i vodi Irena Krčelić, samostalna umjetnica.

Jedna patrona za lijepljenje + dvije LEDice + dvije gumbić baterije = svijetleći štapić! Prvo izdanje radionice  Strujni krug kao modni dodatak   Tehnički muzej , Zagreb 2017.

Jedna patrona za lijepljenje + dvije LEDice + dvije gumbić baterije = svijetleći štapić!
Prvo izdanje radionice Strujni krug kao modni dodatak Tehnički muzej, Zagreb 2017.

Gumbić bateriju smo s LEDicom spojili provodljivom bojom. Prvo izdanje radionice  Strujni krug kao modni dodatak   Tehnički muzej , Zagreb 2017.

Gumbić bateriju smo s LEDicom spojili provodljivom bojom.
Prvo izdanje radionice Strujni krug kao modni dodatak Tehnički muzej, Zagreb 2017.